Avainsanat

, ,


Kuukaus aikaa muuttoon ja alan pikkuhiljaa valmistautumaan siihen että joudun käymään itse kaupassa, tekemään ruokaa ja siivoamaan eli puolentoista vuoden sairasloma päättyy ja tiukka arki tulee vastaan. Siis onko tässä oikeesti menny jo puoltoista vuotta? Vastahan mä sairastuin?? Tää aika on menny niin nopeesti ja mun kunto on edelleen sen verran kyseenalainen että on hieman riskiä lähteä. Onneksi ystävät on olemassa ja tukea on tarjolla kun sitä tarviin. Eniten huolestuttaa se kun tulee huonoja kausia, niin silloin voin olla vuoteenoma kokonaisen viikon. Tällä Tobyn ohjelmalla tarkotus onkin päästä eroon niistä huonoista kausista ja saada vointi stabiilimmaksi ettei arki oo aina yhtä vuoristorataa. Porukat viettää kesää mökillä ja mä oon täällä nyt siis omillani enemmän, mikä on kyllä ihan kivaa.

Näihin meni 26 euroa - hetkinen! Mikä on rahasyöppö? Kirsikat ja pensasmustikat, parmesaani valmiiks lastuna ja barebar -patukat. Tästä riittää syötävää 2-3 päiväksi kun valmistan kanapastaa. Mysli unohtui :( Viikkobudjetti vois olla 50e eli 200e kuukaudessa. Mä siis syön aika paljon.

Näihin meni 26 euroa – hetkinen! Mikä on rahasyöppö? Kirsikat ja pensasmustikat, parmesaani valmiiks lastuna ja barebar -patukat. Tästä riittää syötävää 2-3 päiväksi kun valmistan kanapastaa. Mysli unohtui 😦 Viikkobudjetti vois olla 50e eli 200e kuukaudessa. Mä siis syön aika paljon.

WP_20140713_004[1]

Tämä sunnuntai jatkuu löhöten. Saatoin tehdä eilen mm. liikaa. Ensi viikkoon!

Mainokset