Avainsanat


Oon vähentäny lisäravinteiden käyttöö sen jälkeen kun toukokuussa oli maksa-arvot vähän koholla. Tekee hyvää maksalle ettei koko ajan syö jotain nappeja. Nyt kuitenkin aloin syömään sitä ubikinolia ja siihen kylkeen spirulinaa. Oon ostanu Spirulinaa jo viime vuonna, mutta jostain syystä en oo tehny tapaa sen käytöstä. Ne sisältää isosti lehtivihreää ja on tukena taistelussa bakteereja vastaan. Nyt siis syön joka päivä 2-4kpl CocoVin spirulinaa ja ubikinolia! Muita nappeja en aio syödä koko kesänä. 

Tein myös viime viikolla aika ison tilauksen CocoVille. Tällä kertaa mukaan lähti:

Nomnom, en malta odottaa että tilaus saapuu. CocoVilla on tarjolla muutakin kun jauheita, joille voi olla hankala keksiä käyttötapaa. En oo enää hetkeen tehny smoothieita, joten en jauheilla koe tekeväni hirveesti mitään. Kuulin myös, ettei suklaata/raakasuklaata suositella uupuneille. Raakasuklaata ei muutenkaan suositella syötäväksi liian usein, vaan nautiskellen ja arvossa pitäen. Eli pari palaa kerralla on erittäin ok! Itse en raakasuklaata pysty kovin paljo kerralla syömäänkään. En ole maistanu raakasuklaapatukoita, joten tulee nekin nyt testattua. Oon ihan hulluna kaikkiin raakapatukoihin! Raw Bite, Barebar, mitä näitä nyt on. Vielä kun CocoVilta tulis joku tämmönen ihana taateli-pähkinä-marja -patukka! Tykkään hamstrata niitä pahan päivän varalle, taateleista saa paljon energiaa ja kuituja. Näistä patukoista tulee mun luottoruokia kun muutan Vaasaan. 

Kuva

Spirulinaakin saa jauheena, mutta se on todella vihreen makusta niin mä otan mielummin nappina! 

Yks aine ylitse muiden jota suosittelen kaikille uupuneille: OptiMSM! Voi vitsit miten paljon oon tästäkin jo kirjottanu, tää ei tule osalle teistä yllätyksenä. Sanoisin että se on aina piristäny ja poistanu lihasväsymystä n. 30% joka kerta kun oon käyttäny (2 kertaa), joten pakko suositella teillekin. Se puhdistaa soluja ja näin ne muuttuu ravintoaineille helpommin läpäistäväks. Mahtava aine, mutta valitettavasti kaikkien maha ei kestä sitä. Eräs lifen myyjä sanoi että mun vatsa taitaa olla terästä, kun kerroin etten oo saanu siitä mitään vatsavaivoja. Tyhjään mahaan sitä ei missään nimessä saakaan syödä, sen verran kovaa ainetta. Ensimmäisellä kerralla tuntui että energisoi melkein 2kk ajan, toisella kerralla 1kk ajan. Seuraavan kerran teen puhdistuksen elokuussa, joten silloin kirjoittelen lisää aiheesta. 

Btw. aloin toissapäivä venyttelemään! Oon aina ollu huono venyttelemään, johtuu osin siitä että en saa kaikkia lihaksia kunnolla venymään kun nivelet joustaa liikaa. Takareidet mulla kuitenkin vetää jatkuvasti kireeks, niin pikku venyttely tekee tosi hyvää! Alottakaa tekin, se on hyvä sellasina päivinä kun ei pääse oikeen liikkumaan ja jotenkin pitäis vetreyttää kroppaa. Pari minuuttia kerralla riittää.

 

Mainokset